За нас

КРЕАТИВНИ АРХИТЕКТУРНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЕДИН КОМПАКТЕН И УЮТЕН ДОМ

Компакт Хаус Дизайн ЕООД създаде за Вас серия от модели, подходящи за ваканционни и вилни къщи, както и за постоянно обитаване.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАШИТЕ КЪЩИ?

why_choose_us

НАШИТЕ КЪЩИ

Компакт Хаус Дизайн внася във Вашият свят иновативни архитектурни решения за уютни и компактни модели на къщи, които отговарят на съвременните европейски стандарти за топло-технически характеристики.

Къщите идват при Вас с оборудвани външни и вътрешни стени до етап боядисване.

Монтажът става бързо и качествено, с необходимата техника.

Основите (фундамента) може да се изгради от Вас, под наш контрол, или от нас. Подложката под готовия под ( замаска, сух под на KNAUF, или други) се уточнява с всеки клиент, според предпочитанията му.

КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ

Моделите се изграждат от висококачествена импрегнирана (защитена) дървесина, която осигурява конструктивно-здрав и сигурен скелет на Вашият бъдещ дом. Топлоизолационата защита вградена във вътрешността на стените може да бъде с различно сечение (дебелина).

Ние залагаме на каменна вата със плътност над 50 кг/м3, и фибран (вграден в стената) над 2 см дебелина и плътност 32 кг/м3.

От външната страна на стената се полага паро-дифузно фолио, а от вътрешната пароспираща мембрана. Външната облицовка се изгражда от магнезиеви панели, осигуряващи високи нива на водоустойчивост и пожаробезопастност.

По Ваше желание, дървената ламперия Ви дава допълнителна топлозащита и красота, която можем да използваме. Покривите на нашите къщи са топло и хидро-изолирани, като залагаме на битумни керемиди от високо качество, или пясъчно полимерни керемиди, (с 50 години гаранция) които са леки и не натоварват покривната конструкция излишно.

ПРОЕКТИРАНЕ И УЗАКОНЯВАНЕ

Проектирането на дома, който сте избрали се извършва от квалифициран екип. Той може да бъде по Ваш избор, или от наши специалисти.

За да се проектира всяка сграда са необходими набор от документи, които трябва да се осигурят от Вас.

Узаконяването се извършва паралелно със строежа, и монтажа, като се изготвят съответните актове (от 2 до 16). Изготвянето им и придвижването им във съответната институция и издаване на технически паспорт на сградата (удостоверение за ползване), се извършва от специализирана фирма, която защитава интересите, както на инвеститора, така и на строителя.

Строителят осигурява всички сертификати на използваните материали.

Уеб дизайн и разработка от KARDALEV DESIGN