Тип 1

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Razpredelenie_glass houseGlass house 1 е малък и компактен проект със ЗП (застроена площ – 35 квадратни метра, с огромни „стъклени” стени,  които са около 80 процента от общата площ на външните стени.

Топлоенергийната ефективност тук се осъществява от качеството и дебелината на стъклените панели вградени в дървената рамка.Състои се от една спалня, кухня всекидневна и трапезария и баня.

Терасите на всеки наш проект са изцяло идейни предложения, и не са „обвързани” със конкретният модел. Можем също така да предложим и интелигентни промени на всеки наш модел, според вашите виждания за оформления на детайлите.

ЗП (Застроена площ на проекта) – 35 квадратни метра.

ИЗТЕГЛЕТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Разгледайте триизмерен модел на къщатата в 3D Warehouse.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Цените на нашите къщи не са строго определени и фиксирани за м2. Решихме Вие сами да „конструирате” вашата къща. По този начин ще „ценообразувате” вашият дом, според техническите параметри, които ще Ви предложим.

За да ценообразувате вашата къща е необходимо да си свалите нашият калкулатор.Той представлява excel таблица с две странички, първата, от които служи за пример, а втората е калкулатора, с който ще изчислите Вашия предпочитан модел.

ИЗТЕГЛЕТЕ КАЛКУЛАТОРА

КЪМ ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Уеб дизайн и разработка от KARDALEV DESIGN