Тип 1

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Razpredelenie_two_floor_designВ този проект ще видите модерни и интелигентни решения на двуетажна къща със (ЗП) застроена площ от 117 квадратни метра.

На първи жилищен етаж в който имате 2 спални помещения, една гостна стая, две бани, коридор, входно антре и  кухня, всекидневна и трапезария в общо голямо помещение, с въздушно пространство над него (емпоре).

На горното ниво се изкачваме върху полувита интериорна дървена стълба и на ваше разположение са две спални, коридор, баня и голяма всекидневна с балкон към нея с обща квадратура от 73 квадратни метра.

Терасите на всеки наш проект са изцяло идейни предложения, и не са „обвързани” с конкретният модел. Можем също така да предложим и интелигентни промени на всеки наш модел, според вашите виждания за оформления на детайлите.

ЗП (Застроена площ на проекта) – 117 квадратни метра.

РЗП (Разгъната застроена площ на проекта) – 190 квадратни метра.

ИЗТЕГЛЕТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Разгледайте триизмерен модел на къщата в 3D Warehouse.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Цените се образуват по категоризация за избор на материали, дебелина на стени, концепция за изграждане ( дървена или метална конструкция) Изпратете запитване за конкретен проект, и ще получите индивидуално ценово предложение.

КЪМ ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Уеб дизайн и разработка от KARDALEV DESIGN