Тип 1

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Razpredelenie_two_floor_designВ този проект ще видите модерни и интелигентни решения на двуетажна къща със (ЗП) застроена площ от 117 квадратни метра.

На първи жилищен етаж в който имате 2 спални помещения, една гостна стая, две бани, коридор, входно антре и  кухня, всекидневна и трапезария в общо голямо помещение, с въздушно пространство над него (емпоре).

На горното ниво се изкачваме върху полувита интериорна дървена стълба и на ваше разположение са две спални, коридор, баня и голяма всекидневна с балкон към нея с обща квадратура от 73 квадратни метра.

Терасите на всеки наш проект са изцяло идейни предложения, и не са „обвързани” с конкретният модел. Можем също така да предложим и интелигентни промени на всеки наш модел, според вашите виждания за оформления на детайлите.

ЗП (Застроена площ на проекта) – 117 квадратни метра.

РЗП (Разгъната застроена площ на проекта) – 190 квадратни метра.

ИЗТЕГЛЕТЕ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ

Разгледайте триизмерен модел на къщата в 3D Warehouse.

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Цените на нашите къщи не са строго определени и фиксирани за м2. Решихме Вие сами да „конструирате” вашата къща. По този начин ще „ценообразувате” вашият дом, според техническите параметри, които ще Ви предложим.

За да ценообразувате вашата къща е необходимо да си свалите нашият калкулатор.Той представлява excel таблица с две странички, първата, от които служи за пример, а втората е калкулатора, с който ще изчислите Вашия предпочитан модел.

ИЗТЕГЛЕТЕ КАЛКУЛАТОРА

КЪМ ЦЕНООБРАЗУВАНЕ

Уеб дизайн и разработка от KARDALEV DESIGN